Elektronikai hulladek 3

Elektronikai hulladék átvétel árlista:

Tel: +36-30-934-03-62 E-mail: info@alcuservice.hu AL-CU Service Kft.

E-hulladék átvétel - Az elektromos és elektronikus berendezések hulladékai (e-hulladékok) közé tartoznak többek között a különböző: számítástechnikai berendezések. Nálunk leadhatja a piaci ár legkedvezőbb feltételei szerint.

Telephelyünkre beszállított árak:

Az új fémtörvény értelmében (2009. évi LXI. törvény, ill. 312/2009 (XII.28.) végrehajtási Korm. rendelet) céges beszállítás esetén csak szerződött partnerektől tudunk hulladékot átvenni! Magánszemélyek esetén a beszállítás személyigazolvány, lakcímkártya és adókártya ellenében működik. A még nem szerződött kereskedő partnereket kérjük, hogy szerződés aláírása céljából cégadataikkal (cégkivonat, aláírási címpéldány, bankszámla szerződés), ill. engedélyeikkel (működési, begyűjtési, telepengedély, KÜJ, KTJ szám, VPOP fémkereskedelmi engedély) fáradjanak be csepeli telephelyünkre.
AL-CU Service Kft.
1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 181.

Elektronikai hulladékok átvétele. Elektronikai hulladékok, kiselejtezett irodai, háztartási kis és nagy gépek begyűjtése, kezelése!

Tel: +36-30-934-03-62 E-mail: info@alcuservice.hu AL-CU Service Kft.

Cégünk célja az, elhasználódott, selejtes, elavult már nem használt, megunt elektronikai eszközök, gépek, használati tárgyak, berendezések, alkatrészek megfelelően feldolgázra kerüljenek!

Az átvételi és gyűjtési kötelezettség a hulladékká vált elektromos, elektronikus berendezés háztartásban képződő hulladéka esetében is fennáll. Adja le nálunk!
Kattintson ide: